12 Eylül 2017

Summer Days


2017 yazında çizgili ve kareli elbiseler altın çağını yaşadı. Hasır şapka ve çantalarla tamamlanan bu piknik stilini hepimiz çok sevdik, benimsedik. Yaz mevsimimiz de modumuza uygun olarak bir o kadar renkli ve eğlenceli geçti. 

Modanın o anki ruhunun günlük yaşantımızı etkilediğini düşünenlerdenim. Sizin de çok severek aldığınız bir elbiseyi giyebilmek için ona uygun aktiviteler planladığınız olmuştur. Çoğu zaman yeni bir kıyafet aslında bizi motive edip, harekete geçirerek yeni başlangıçlar yapabilmemizi sağlıyor. Bu yüzden modanın sürekli değişmesi, bir bakıma hayatımızı da değiştiriyor ve yeniliyor. 

In the summer of 2017,  striped and plaid dresses experienced the golden age. We loved this picnic style with straw hat and bags. So the summer season was very colorful and fun. I think that the fashion soul influences our daily life. Sometimes we planning activities for to wear a dress that we like. Actually a new outfit  motivates us for new starts. Fashion is changing and renewing our lives.
















KOMBİN DETAYLARI
Elbise: Trendyol
Şapka: Stradivarius
Küpe: Si Belle Bijoux
Çanta: Si Belle Bijoux
Güneş Gözlüğü: Mango
Saat: H&M
Bilezikler: Mango, H&M, Trendyol
Sandalet: Nomadic State of Mind